Er zijn in Nederland duizenden hondenbezitters. Een hond is onderdeel van de familie en een groot plezier om in huis te hebben met al zijn of haar energie en liefde. De dagelijkse wandelingen zijn ook voor velen een genot en zorgen er ook voor dat je extra veel buitenkomt en automatisch ook je dagelijkse beweging krijgt. Honden zijn nieuwsgierig van aard en houden ervan om nieuwe dingen te ontdekken en op avontuur te gaan.

Met een sterke reuk ruikt een hond dan ook aanzienlijk beter en scherper dan een mens en zal het regelmatig voorkomen dat je hond het hoge gras, de struiken of het bos in gaat om lekker te snuffelen en dingen te ontdekken. Met een paracord anti teken band voorzien van EM-kralen, kan je hond ongestoord op avontuur door het gras en het bos zonder dat deze het slachtoffer wordt van tekenbeten.

Bescherm je hond tegen parasieten en teken met een band met EM-kralen

Het avontuurlijke karakter van de meeste honden is natuurlijk mooi, maar heeft ook een aantal nadelen waar je rekening mee dient te houden. Honden zijn namelijk zeer regelmatig het slachtoffer van verschillende beten en allergieën door gras en beestjes vooral in bosrijke gebieden. De hond zal meestal zelf niet achter een tekenbeet komen en wanneer je hier niet snel genoeg bij bent kan dit vervelende gevolgen hebben.


Tip: 10MM Hondenlijn Premium Goedkoop Kopen Online

Het is dan ook aan te raden om gebruik te maken van een anti tekenband. Deze zijn te verkrijgen in verschillende soorten en maten gemaakt van verschillende materialen. Een soort anti tekenband die steeds populairder wordt, is de anti tekenband gemaakt van paracord. Je kan ervoor kiezen om deze zelf te maken via een van de vele do- het-zelf instructies op het internet of je kan deze online bestellen in een van de vele webshops met paracord artikelen.

EM kralen zorgen voor de afweer van teken en voor een mooiere vacht

De EM kralen die op de band van het ijzersterke paracord zijn bevestigd, zijn van keramisch materiaal. In veel gevallen wordt het materiaal geïmporteerd uit Azië. Naast het feit dat zeer veel hondeneigenaren laaiend enthousiast zijn over de werking van deze paracord antiteken band met betrekking tot het afweren van teken en andere parasieten, zijn er ook steeds meer verhalen van hondeneigenaren die merken dat hun hond meer in balans is en ook de kwaliteit van de vacht aanzienlijk verbeterd is.

Aanbevolen: EM Keramiek pijpjes anti teek

Door te kiezen voor paracord, kies je voor een type materiaal dat zeer sterk is en goed bestand is tegen weer en wind. Daarnaast is paracord ook beschikbaar in vele vrolijke kleuren, zodat je precies de juiste kleur voor jouw hond kan kiezen.